Revista digital EL SABALLUT

dimecres, 16 de setembre de 2009

Segon col·loqui @rlekinatDemà dijous la penya @rlekinats.com, que tinc l’honor de presidir, organitzem el Segon Col·loqui @rlekinat.
En aquest cas és per un motiu molt especial: farà exactament 40 anys que el Centre d’Esports Sabadell va jugar el seu primer partit oficial en competició europea. Ho feia en la Copa de Fires, que actualment en diuen Europa League.
En el col·loqui tindrem com a ponents a varis ex-jugadors d’aquell mític equip, seran: Ismael Comas, José Luis Garzón, Chus Pereda i Mario Rolando Pini. També assistirà en Joaquim Fité, que per aquell temps era el redactor en cap del departament d’esports del Diari de Sabadell. Tot plegat moderat per en Sergi Garcés, cap d'esports de Ràdio Sabadell.
Es parlarà del partit, de la competició en general, de la temporada i de ben segur que sortiran moltes ‘batalletes’ que seran de bon grat de recordar.
.
L’acte es portarà a cap al Casal Pere Quart (Rambla de Sabadell, 69), a partir de les 8 del vespre i, evidentment, hi esteu totes i tots convidats!
.