Revista digital EL SABALLUT

dimarts, 29 de setembre del 2009

Setmana tràgica (futbolísticament parlant)


Aquesta setmana, amb un partit intersetmanal, no se li ha posat massa bé al Centre d’Esports Sabadell... per no dir directament que se li ha posat fatal.
.
Si diumenge passat després de la victòria curta en el marcador, però clara sobre el terreny de joc, davant el València Mestalla, ens les prometíem molt felices anant a visitar Oriola, una plaça en principi assequible i després rebent a un molt bon equip com és el Badalona, tot i que clarament vingut a menys degut a baixes per sancions i lesions, alguns comptaven ja amb 6 punt més a la butxaca. Però d’això res de res. Un penal i una expulsió, segons diuen, inexistent a Oriola, va marcar el devenir del viatge més llarg de la temporada (1-0), per contra, la falta d’encert en els metres finals a la Nova Creu Alta davant els badalonesos fou el detonant de la segona derrota consecutiva i la primera de la temporada a l’estadi (0-1).
.
En definitiva, una setmana i fi de mes que ens deixa amb mal gust de boca, a les portes de visitar un sempre perillós Barcelona Atlètic, que no ha fet el millor dels inicis precisament, però de ben segur que despertarà i al final de lliga estarà a dalt. I sinó ja m’ho direu.
.