Revista digital EL SABALLUT

dilluns, 18 de maig del 2009

Tot per decidir


Com era d'esperar el partit davant la Cultural Leonesa no va ser gens fàcil. Ningú va dir que ho seria.
.
Els lleonesos es van avançar al marcador d'un xut de falta al quart d'hora de la primera meitat i amb el sistema de joc ultra defensiu que han utilitzat durant tota la temporada, feia témer el pitjor a la parròquia arlequinada.
.
Un suposat sistema 4-2-3-1, a la pràctica 4-5-1, no deixava espais per enlloc, tot i que els arlequinats varen tenir les seves ocasions per empatar abans de la mitja part. Tot i que va haver de ser al principi de la segona, cap al minut 8 de la represa, que els de Ramon Moya, mitjançant Raúl Pradas, tornarien les taules a l'electrònic de la Nova Creu Alta.
.
Els visitants, que no varen estar sols ja que van estar encoratjats per un centenar de seguidors, es van dedicar a seguir especulant amb un resultat que ja l'haguessin signat abans de començar a rodar la pilota. El domini durant tota la segona meitat fou dels sabadellencs, tot i que infructuós de cara a porteria. Així doncs empat a 1 gol que deixar l'eliminatòria per decidir.
.
Si ve és cert que la Cultural te un sistema de joc basat en la solidesa defensiva, és evident que al seu estadi haurà d'anar a guanyar el partit, ja que no es pot refiar d'un raquític empat a camp contrari que amb una badada en qualsevol moment els pot costar l'eliminació. Aquest fet l'ha de saber explotar al màxim el Sabadell, que precisament aquesta temporada s'ha destacat com a un equip molt incòmode com a visitant.
.
Haurem d'esperar a diumenge per saber-ne el desenllaç.
.