Revista digital EL SABALLUT

dimarts, 5 de maig del 2009

Patirem...


Doncs tocarà patir fins a l'últim segon de lliga.
La dolorosa derrota al Mini davant el Barcelona Atlètic ha donat vida al filial blaugrana i ens ha deixat a un punt de confirmar de manera matemàtica la participació del C.E. Sabadell a les eliminatòries d'ascens. Un partit que començava d'allò més bé, amb un penal a favor al minut 4, es va anar convertint, de manera insospitada, en una llosa massa pesada.
Els arlequinats van donar el domini de la pilota als locals que, amb ella als peus, són un conjunt de molta qualitat, perquè tot s'ha de dir. Amb aquest panorama, fou Pedrito (es fa dir Pedro al primer equip barceloní) qui va posar les taules al marcador després d'una centrada des de l'esquerra de l'atac culé. Va rematar de cap dins de l'àrea petita, mentre els defenses sabadellencs es miraven els uns als altres.
A l'inici de la segona meitat semblava que, de nou, es posaven les coses de cara, els jugadors del Sabadell van sortir amb més empenta i jugant amb profunditat, tot i que sense inquietar massa la porteria local. Sí que es va acabar de posar tot de cara amb una doble expulsió, la primera per una entrada que suposava la segona targeta groga al capità blaugrana i la segona per les reiterades queixes d'un altre culé que fou víctima de la seva inexperiència al increpar dita expulsió quan ell també estava apercebut, amb el resultat de que ell mateix també va veure la segona targeta groga.
Semblava la fi de les esperances del conjunt de Luis Enrique i la tranquil·litat pels de Ramon Moya, però res més lluny de la realitat. Com ja va succeir a Palma, davant el ja descendit Atlètic Balears, els arlequinats es van dedicar a veure-les venir i el Barcelona Atlètic va fer el mateix que Atlètic Balears en el seu dia: marcar a l'últim moment. Si a Palma es va donar per dolent l'empat ja que es jugava davant un dels que, en aquell moment, estaven virtualment a Tercera, en aquest cas fou pitjor perquè es va perdre el punt necessari per sentenciar les eliminatòries de promoció d'ascens, deixant fora, precisament, als culés.
No fou així i els punts es quedarem a Barcelona i l'última jornada serà no apte per a cardíacs: C.E. Sabadell contra C.D. Alcoià, ni més ni menys que el líder, que necessita els tres punts per assegurar-se el campionat. L'altra cara de la moneda estarà a Sant Andreu, on els quatribarrats es juguen la seva participació davant l'altre líder, Vilareal, que voldrà obtenir el mateix que els alcoians. El darrer en discòrdia és precisament el Barcelona Atlètic que visita Benidorm, un rival que matemàticament encara no s'ha escapolit de la plaça de promoció de descens, els falta un punt, encara que tot i que perdés, seria summament complicat que aquest cas es donés.
.