Revista digital EL SABALLUT

dilluns, 25 de maig de 2009

Passem ronda!!!El C.E. Sabadell passa a la segona eliminatòria!!!
.
Tots els pronòstics deien que aquest partit davant la Cultural Lleonesa seria molt igualat, tot i que evidentment els lleonesos tenien avantatge per l'empat a un gol a l'estadi de la Nova Creu Alta, que obligava sí o sí a marcar als arlequinats i, lògicament, per jugar a casa.
.
Efectivament el partit fou molt disputat i es va decidir en els detalls. Un escenari que tothom donava per fet que seria així. Finalment una falta llunyana votada per Sergio Iglesias, que ningú va arribar a tocar, tot i que Agustín, jugador sabadellenc, es va encarregar de despistar al porter local, va fer pujar el 0-1 a l'electrònic del Reino de León. Resultat que seria definitiu.
La tàctica especuladora dels local, que ja s'esperava, va fer una arma de doble fulla... i els va sortir malament.
.
No cal dir que l'alegria visitant contrastava amb la decepció local, que ja ha jugat set fases d'ascens i en cap d'elles l'ha aconseguit.
.
El sorteig per la següent eliminatòria no ha estat tal, ja que s'ha dirigit directament l'emparellament entre el C.E. Sabadell, quart classificat, amb el R.U. d'Irun, d'infaust record dels madridistes, a l'eliminar-los de la Copa del rei en aquesta mateixa temporada, que va quedar campió del seu grup però va perdre l'eliminatòria davant el totpoderós Càdis (els campions tenien repesca en cas de perdre l'eliminatòria). L'enfrontament ha estat directe al ser els arlequinats els únics quarts classificats per la segona ronda i l'Alcoià, l'altre possible rival dels sabadellencs, ha militat en el mateix grup durant aquesta temporada.
.
Per qui li pugui interessar acostar-se a la Nova Creu Alta, el partit d'anada d'aquesta eliminatòria es jugarà aquest diumenge (31 de maig), a partir de les 7 de la tarda. La tornada, al Stadium Gal d'Irun, serà dissabte (6 de juny) a partir de les 6 de la tarda.
.