Revista digital EL SABALLUT

dimecres, 13 de maig del 2009

Camí de Segona A...



Per fi. En l'última jornada i patint fins el minut 102. 12 Minuts d'afegit per començar les múltiples pèrdues de temps d'ambdós conjunts, sobretot dels alcoians, tot s'ha de dir.
.
Diumenge no vam veure massa futbol, tot i els 102 minuts, perquè ningú s'atrevia a passar del migcamp. En tot el partit només hi va haver una ocasió clara de gol, fou Juvenal qui va enviar fora després d'aconseguir obrir-se pas entre l'única badada que va tenir la defensa visitant. Res més en un partit en el que els alcoians estaven més pendents de la ràdio que de la pilota. Com que el Vilareal queia davant del Sant Andreu, els que en aquell moment eren els virtuals campions, no van córrer cap mena de risc innecessari. Al Sabadell semblava que ja li anava bé el guió, en el que es deia que no valia la pena jugar a res.
.
Val a dir, com a contrapunt, que l'estadi va ser el de les grans ocasions, amb unes 10.000 persones donant ànims als arlequinats.
.
El dia següent al partit, dilluns, per cert diada de La Salut, patrona de la ciutat de Sabadell, es feia el sorteig dels emparellaments de les eliminatòries d'ascens. El C.E. Sabadell s'enfrontarà a la Cultural Leonesa (2n. classificat del grup I) en la primera ronda. Aquest mateix diumenge es jugarà l'anada a Sabadell i el proper dia 24, la tornada a Lleó.
.