Revista digital EL SABALLUT

divendres, 22 de maig del 2009

Aquest vespre: col·loqui arlekinat



Aquest vespre, a partir de les 8 i fins a 2/4 de 10 aproximadament, al Casal Pere Quart de Sabadell (Rambla, 69) es farà un el col·loqui: Periodisme arlekinat. El C.E. Sabadell viscut des de la distància.
.
Es tracta d'un col·loqui-xerrada amb periodistes esportius de la nostra ciutat (Sabadell) i del C.E. Sabadell, que treballen en diferents mitjans de comunicació en àmbit nacional i estatal, pel que no acostumen a poder parlar mai d'un manera pública del C.E. Sabadell.
.
Aquest vespres doncs, des d' @rlekinats.com, penya que tinc l'honor de presidir, els donarem aquesta oportunitat.
Val a dir que l'ànima d'aques col·loqui no és altre que Jose Devesa, sots-director de la revista Don Balón, arlequinat de pro i soci de la pròpia penya, que constarà entre els ponents.
.
En l'acte es parlarà sobretot del present i futur del C.E. Sabadell (tot i que segur que sortiran algunes batalletes o curiositats històriques) i es podrà participar activament des del públic assistent fent preguntes als convidats.
.
Aquí us passo una llista de tots els ponents que han confirmat la seva assistència a l'acta:
.
Carles Fité (Cope)
Toni Padilla (El Nou)
Aleix Parisé (RAC 1)
Àxel Torres (Ràdio Marca)
Quim Domènech (Punto Radio)
Carles Escolan (Ràdio Marca)
Jordi Gil (Sport)
Joan Barberà (Com Ràdio)
Javier Gascón (Mundo Deportivo)
Jose Devesa (Don Balón)
.
Tot plegat serà presentat i moderat per en Sergi Garcés, cap d'esports de Ràdio Sabadell. Us convido a que hi assistiu!!!