Revista digital EL SABALLUT

divendres, 4 d’abril del 2008

A Sabadell segueix sense arribar la sequera

Pel que sembla, a Sabadell, segueix sense arribar la sequera. Ja fa força temps, el 12 de desembre de 2007, per ser exactes, vaig exposar al meu (antic) bloc que l'ajuntament de la ciutat ens va posar unes jardineres, prou controvertides elles, en les que hi ha unes flors. Personalment trobo que estan posades amb molt mal gust, però no és això el que ara us vull explicar.
El tema va sobre la sequera que està visquen tot el nostre país. De fet, a Sabadell s'estan recuperant antics pous per pal·liar de la manera que es pugui aquest mal que tenim des de ja fa tres anys, però sembla ser que tot això és superflu.
Les ja anomenades jardineres continuen tenint les seves flors, regades quan els convé sense cap mena de problemes. Estic d'acord en que tenim uns parcs i jardins que necessàriament s'han de regar, ja que entre d'altres coses actuen de pulmó. No faré ni ara ni aquí una classe de ciències naturals, bàsicament perquè podria fer el ridícul. Però de regar parcs i jardins a regar aquestes flors, amb la despesa d'aigua potable que comporta, em sembla un dispendi innecessari.
Per una banda ens diuen que estalviem tanta aigua com sigui, que si fa falta que no passem tant per la dutxa (per segons qui, pasar-hi encara menys seria una marranada, ja em perdonareu) però quan surts al carrer (dutxat o no), et trobes a tres operaris amb una camioneta regant unes floretes que, a més, tenen un impacte visual certament desencertat amb el conjunt que l'envolta. Però ja he dit que d'això no en diria res, per tant: bon cap de setmana a tothom... i procureu no gastar aigua, encara que sembla que la setmana vinent poden venir pluges.

1 comentari:

Albert ha dit...

Està clar que s'ha de regar, però hem de començar a tindre una cultura diferent, i ficar prioritats...
Salut company.
http://albertarque.blogspot.com/