Revista digital EL SABALLUT

dijous, 10 d’abril del 2008

A un mes de les eleccions a la junta directiva d'@rlekinats.com


Ara fa set anys una colla d'amics vam fundar la penya @rlekinats.com del Centre d'Esports Sabadell, des d’aquell moment hem anar fent més i més actes públics, participacions, col·laboracions..., la majoria a nivell social, com correspon a una penya, des dels xats fins als torneig de penyes, passant per fets més puntuals com l’organització de la ja mítica i històrica Marxa Arlekinada, l’autocar per membres d’@rlekinats.com, amb familiars i amics, per anar a Mieres per veure i viure l’ascens de categoria i col·laboracions concretes com els quadres de suport regalats a la plantilla del primer equip del Centre d’Esports Sabadell, els també mítics globus o banderetes per fer ambient festiu a l’estadi o les ja més llunyanes participacions a la rua de Carnestoltes pels carrers de la ciutat, representant el nostre club.
Vam començar sent una vintena de membres, i a dia d’avui el nombre de sòcies i socis arriba pràcticament a la vuitantena.
Tot plegat ens ha portat a ser una de les penyes més grans del nostre club i sense cap mena de dubtes, una de les més influents i la més activa en el panorama arlequinat.
Això ha estat possible a totes i tots els socis de la penya, que poc o molt tothom ha col·laborat com han pogut en aquests fets, entre molts d’altres i és per això que, des de la junta directiva que he tingut l’honor de presidir durant aquests set anys, vull aprofitar el bloc per agrair-los a totes i a tots el suport que hem rebut en tot moment.

Tanmateix, volem continuar fent gran la penya, volem continuar superant-nos i marcar nous i importants reptes que aportin més força, més vida al Centre d’Esports Sabadell que és, a fi de comptes, el perquè de l’existència d' @rlekinats.com.

Ara fa quatre anys que la junta directiva actual vam ser renovats als nostres càrrecs i per tant ara toca fer eleccions per escollir-ne una de nova. Per d’aquí a exactament un mes, 10 de maig, estan programades aquestes eleccions en les que em torno a presentar per ser durant els propers quatre anys president d’@rlekinats.com.
És de rebut dir que no tots els qui fins ara formàvem aquesta junta hi continuarem i tanmateix hi hem fet noves incorporacions. Tot i així, seguim comptant amb tothom, perquè la penya la formem totes i tots i encara que ningú sigui imprescindible, tothom és necessari. Amb això també us vull dir que, si algú vol entrar a formar part d’aquesta candidatura, hi tenim les portes obertes de bat a bat per a tothom.
Visca el Centre d'Esports Sabadell!!!