Revista digital EL SABALLUT

dimecres, 9 d’abril del 2008

L'Arsenal cau eliminat de la Lliga de Campions




Si hi ha un equip pel que hi tingui una especial predilecció fora del meu Centre d'Esports Sabadell, aquest és l'Arsenal londinenc.

El futbol anglès, la Premier League és, per mi, la millor lliga del món sense cap mena de dubtes. És allà on de debò es juga a futbol, es busca el gol durant tot el partit, rares vegades s'especula, encara he de veure el primer jugador que no suï la samarreta, on els jugadors són xiulats pel seu propi públic si simulen faltes que no són i no perden temps de manera descarada com en lligues que s'autodenominen lligues de les estrelles. A més, el temps deixa a tothom al seu lloc i s'han pogut veure els quatre equips de la Premier que jugaven aquesta competició a vuitens de final: Manchester United, Chelsea, Liverpool i Arsenal.

Tant el Chelsea com el Liverpool ja estan a quarts, mentre que al Manchester United fins i tot li val perdre per la mínima al seu Teatre dels Somnis (Old Trafford).

Al tema que anava però és que ja fa temps que segueixo la Premier League i al llarg de cert temps he agafat certa afició per l'Arsenal d'Arsène Wenger, sobretot pel seu joc, però no diré que no ha influït, ja darrerament, la incorporació del català Cesc Fàbregas i la posterior de l'ex-arlequinat Manuel Almunia.
L'eliminatòria davant el Liverpool va caure a favor dels reds, però val a dir que també hi pot haver llenya pels àrbitres (suposadament els millors del vell continent), sobretot pel que va xiular el partit a l'Emirates Stadium, al deixar de marcar un clamorós penal a favor dels londinencs que, d'haver-lo convertit en gol, de ben segur que haguéssim vist un altre partit a Anfield.
Al cap i a la fi, tot i un resultat que lògicament no m'agrada, es va poder veure una gran eliminatòria de Lliga de Campions, que hagués pogut ser perfectament la final si els bombos ho haguessin volgut d'una altra manera. Moltes felicitats als reds!
Tot i així, l'equip que considero que té més possibilitats d'aixecar La Orelluda és el Manchester United de Sir Alex Ferguson.