Revista digital EL SABALLUT

divendres, 25 d’abril del 2008

Cap de setmana esportiu

Cap de setmana d'emocions esportives.
Mentre en waterpolo els jugadors del C.N. Sabadell ja han dit adéu a la competició arran de les dues derrotes davant el C.N. Barcelona en el Play-Off al títol, els de l'O.A.R. Gràcia-Sabadell, d'handbol, ja fa dies que estan 'de vacances' al haver acabat la seva competició de lliga sense opcions d'ascens.
Pel que fa al bàsquet, ja s'acosta la finalització del campionat de la LEB Plata i la U.B. Sabadell encara té possibilitats d'aconseguir la permanència. Aquest diumenge davant el Santa Pola, últim classificat i jugant a casa (3/4 d'una del migdia, al Pavelló de Sol i Padrís), no té excusa per no sumar una nova victòria que deixaria pràcticament sentenciada aquesta anhelada permanència.
Per cert: l'entrada serà gratuïta.
Pel que fa al futbol, el Centre d'Esports Sabadell es troba en una situació completament diferent als del bàsquet. Els arlequinats encara tenen opcions d'accedir al Play-Off d'ascens i no volen deixar escapar aquesta oportunitat que tenen en una lliga tan igualada. Cinc punts separen als saballuts de la quarta plaça i degut a varis enfrontaments directes no seria d'estranyar que el dilluns es veiés aquesta posició a només dos punts. El problema és que els homes de Ramon Moya tindran al davant al potent Alacant de l'ex-arlequinat Antonio Cañadas, el club amb el pressupost més elevat de la categoria, que es diu de pressa. És tercer classificat a un sol punt del segon i de ben segur que no voldran deixar escapar la possibilitat d'accedir-hi. Tot i així, la cara positiva de la moneda, és que ja estan pràcticament classificats i pot haver certa relaxació a les seves files.
Els jugadors arlequinats han declarat, a més, que tenen ganes de rentar la imatge que van deixar al Rico Pérez d'Alacant a la primera volta del campionat, on van caure derrotats estrepitosament per un contundent 5-0.

2 comentaris:

Albert ha dit...

GIRONA FC 34 64
CF GAVÀ 34 59
ALICANTE CF 34 58
BENIDORM CD 34 51
SE EIVISSA-IBIZA 34 50
ONTINYENT CF 34 49
CF ORIHUELA 34 49
CF BADALONA 34 47
UE LLEIDA 34 46
CD ALCOYANO 34 46
CE SABADELL 34 46
VILLARREAL B CF 34 43

Bones, ja veus com d'apretat està el tema, tots necessitem puntuar , si més no per intentar entrar al play-off...
L'alacant està fort aquest any, ho teniu complicat....
Força LLeida, i que tingueu sort arlequinat......

Manel Escribà ha dit...

Doncs ja veus com ha anat la jornada finalment. Possiblement el més sorprenent sigui precisament la derrota del Lleida a Sant Adrià davant un Espanyol B ferit de mort.
A Sabadell encara no renunciem a res, tot i que som conscients que el P.O. és quasi utòpic, no es pot donar res per perdut fins que no ho diguin les matemàtiques.

Visca el Sabadell i força Lleida!