Revista digital EL SABALLUT

dijous, 17 de juliol del 2008

Qui s'han cregur que som nosaltres???!!!



Publiquen les balances fiscals com els dóna la gana (ara ja és públic que les Balears, Catalunya i País Valencià som qui més paguem), tot i que els comptes no s'assemblen, ni per casualitat, amb els que fa la Generalitat de Catalunya -compte perquè el titular de la cartera d'economia també és socialista (Antoni Castells)- i ara resulta que faran un nou criteri sobre el model de finançament perquè on hi hagi més gent, es cobri més.
I per acabar-ho d'adobar, miraran d'aconseguir arribar a traspassar el 58% dels impostos especials, tal i com marca l'estatut aprovat pel propi govern de Madrid i per tant: llei vigent.
Com diria l'ex-president: 'qui s'han cregut que som nosaltres???!!!' Si hi ha una llei que ells mateixos van aprovar, fent rebaixes en el seu moment, ara no poden tornar a fer rebaixes! Per llei està establert d'aquesta manera i per tant, no poden jugar amb això, no senyor!
Ja n'hi ha prou! ens tracten de polacs, de ciutadans de segona, de no ser solidaris i encara ens hem de veure d'aquesta manera? Potser tots aquells que diuen sentir-se només espanyols o tant catalans com espanyols a Catalunya, si miressin una mica per a ells mateixos (i ja no parlo per Catalunya) veurien de què parlo: estem pagant impostos perquè altres comunitats autònomes tinguin superhàbit en els seus pressupostos. Tal com sona. Mentre que aquí la sanitat pública va com pot, paguem el que paguem per una vivenda -encara que sigui de protecció oficial-, entre moltes (moltíssimes) altres coses.
Senyor Solbes: ni vostè ni en ZP estan per damunt de les lleis del seu estat, per tant: apliquin l'estatut en la seva totalitat i no juguin més amb els recursos de tot un país. Si Catalunya (diuen) ja no és el motor d'espanya -cosa que poso en dubte- és perquè no s'ha invertit el que s'havia d'invertir aquí, paguem com a tontos i anar fent...

1 comentari:

Josep M Comajuncosas ha dit...

És obvi que cal fer la balança i si ells regategen, aquí dir que prou i que volem concert econòmic o res.
I quan dic res vol dir que es bloquejaran totes les institucions de l'estat en la mesura del possible.
Veuries com riurien aleshores. Mentrestant, riuen de debò i no m'estranya.