Revista digital EL SABALLUT

dijous, 17 de juliol del 2008

Copa Amèrica d'hoquei patins (2a. i 3a. jornades)

La selecció catalana d'hoquei patins s'ha classificat com a primer de la fase inicial de la Copa Amèrica 2008 que es juga a Buenos Aires després de les victòries en la segona i tercera jornada d'aquest torneig.

Abans de jugar aquestes dues jornades, la catalana va jugar un partit amistós (que juguen tots els participants del torneig) davant la selecció Portenya, guanyant per 6-3.

Pel que fa ja a la 2a. jornada, davant una fluixa Brasil, els homes de Jordi Camps van guanyar sense problemes, ni miraments, per un inapel·lable 8-0, amb gols de Jepi Selva (2), Jordi Molet (2), Grasas, Bancells, Rocasalbas i David Càceres.

La 3a. jornada, davant el campió de l'última edició d'aquest torneig i tanmateix amfitriona Argentina, no va resultar tan senzill. Tot i que a la mitja hora de joc els catalans guanyaven per un clar 1-4, amb gols de Rocasalbas, Bancells, Molet i Lladó, als minuts finals els locals van intentar la remuntada, tot i que els va faltar temps, quedant el resultat final en un ajustat 3-4.

Així doncs, la selecció catalana ja és campiona de la fase inicial amb 3 victòries en tres partits que els deixa amb 9 punts, empatats amb Argentina, però aquests tenen descans en l'última jornada, mentre que Catalunya ha de jugar davant Uruguai, última classificada sense cap punt al seu haver.

Divendres es juguen les semifinals i Catalunya, com a primera classificada, jugarà davant la quarta, que pot ser Brasil o Xile, que aquesta nit -hora catalana- s'enfronten entre sí. La derrotada serà la selecció rival dels catalans. Mentre, l'altre semifinal la jugarà Argentina contra el guanyador del partit d'aquesta nit.