Revista digital EL SABALLUT

dilluns, 21 de juliol del 2008

'Havemus calendarium!'



M'haureu de perdonar la broma del títol aquells qui sigueu més religiosos, però és que saber el calendari de la Segona Divisió B, on juga el Centre d'Esports Sabadell, ha estat tan difícil o més, que saber el nom de cada nou Papa.
I és que cada temporada estem amb la mateixa història. Per un motiu o un altre, a la RFEF li costa el que no està escrit per complir amb els plaços per informar a l'hora del calendari de cada temporada. Si no és per un all és per una ceba que sempre s'endarrereig uns dies respecte a quan es diu que es farà el sorteig.
I és que aquestes coses s'han de saber quan abans millor. Per posar un exemple prou clar, el Sabadell ha de jugar la primera jornada a casa davant l'Eivissa, no és cap problema perquè s'ha de jugar contra tothom, això és evident, el problema és degut a que es tracta d'un equip de Ses Illes i els partits davant els equips insulars s'han de jugar a les 12 del migdia... que no es passi res. 31 d'agost, de 12 a 2 del migdia, a l'estadi de la Nova Creu Alta.
A part d'això, evidentment aquests fets trastoquen (o poden trastocar) les previsions dels aficionats. A Sabadell mateix (per no posar exemples d'altres localitats) estàvem molt pendents de saber quan serien els derbis davant el Terrassa i de si per la festa major (5, 6, 7 i 8 de setembre) teníem partit a casa o a fora.
Tanmateix, pels club és necessari saber quin serà el primer desplaçament i on, afortunadament pel Sabadell el primer desplaçament (2a. jornada) és a Badalona i el segon (4a. jornada) a Gavà. Fins la 6a. jornada no ens desplacem fora de Catalunya (Alzira).
Podem dir, doncs, que encara hem tingut sort pel que fa a logística i no ens afecta aquest endarreriment, però ha estat això: sort.
Si voleu veure la totalitat del calendari de la Segona Divisió B, grup III, cliqueu aquí.