Revista digital EL SABALLUT

dijous, 10 de juliol del 2008

La llei no és igual per a tothom



Encara avui hi ha algú que de veritat pensi, des del fons del seu cor, que la llei és per tothom igual?

Per a aquests il·lusos (amb tota l'estima del món ho apunto) va dirigit aquest article.

Ja hi ha resolució al cas de la foto cremada del ciutadà Joan Carles de Borbó i senyora: 2700€ de multa... i gràcies per no anar a la presó.

Si la llei diu clarament que tothom és igual davant d'ella, perquè es va permetre, en el seu moment, a un senyor que amb una pancarta prou exemplificadora, demanant de portar al 'paredó' a en Josep Lluís Carod-Rovira i, mira per on -casualitats de la vida-, ningú coneix l'home en qüestió i tampoc mourem una falange per buscar-lo; en canvi es localitza ràpidament a un parell de joves que van cremar una foto de l'anomenat ciutadà espanyol, força conegut per ser molt campejà i per preguntar (o manar) 'perquè no calla' a cert personatge no menys caspós.

Potser no estaria de més recordar com es va segrestar una revista, a la qual també se li va imposar una multa, per fer una caricatura en genere 'X' d'un parell de membres de la mateixa família.

En resum, que qui vulgui una llei igual per a tothom, valdrà més que es faci a la idea que, com a mínim aquí, no ho trobarà.