Revista digital EL SABALLUT

dimecres, 30 de juliol del 2008

De la caserna o el parc salut



Perquè als mitjans de comunicació locals, de Sabadell, no es parla sobre la caserna de la guàrdia civil ara que ja no hi haurà problemes i l’equip de govern s’haurà de donar per la pell?

Ara que no es podrà fer una requalificació dels terrenys i, en conseqüència, ni l’ajuntament ni l’estat podran ‘sucar’ d’una suposada venda dels terrenys –perquè és prou sabut que la bombolla immobiliària ja ha explotat – con deia, perquè no se’n parla en els mitjans locals? ni ràdio, ni diaris... res.

Aquí, quan l’ajuntament s’ha de menjar el que va dir i no farà, s’opta pel camí més planer, el millor que li pot passar al batlle: tothom calla i ningú es recorda de les ficades de pota. Aquí caic i allà m’aixeco i no passa res.

Haurem, doncs, de fer una mica de memòria aquells qui no ens volem empassar els ‘marrons’ dels que ens governen. Des del zoo fins al cas de la caserna de la guàrdia civil o del parc de salut, si ho preferiu, passant pel cas Bemba, n’hi ha hagut una bona colla, que ja sigui per un motiu o un altre, no han tingut ressò al mitjans, ja siguin els públics de l’ajuntament o els privats de la ciutat. I esperem poc més de tres anys, quan s’acabarà la cessió dels terrenys de Can Borgunyó, on ara mateix hi ha l’estadi de la Nova Creu Alta i el Poliesportiu Olímpia i passarà a ser enterament propietat de la ciutat de Sabadell i per tant, a ser gestionat per l’ajuntament. Serà una altra legislatura, per si de cas: que ens agafin confessats!

Sembla que faci por dir segons què de segons qui. Per part d’alguns, és molt senzill publicar que no sé qui de l’oposició no manté una línia, o es retracta d’alguna cosa, però quan és el partit que governa qui posa en pràctica dues línies diferents d’actuació segons el cas que els interessa, fan marxa enrere, es contradiuen... llavors ja ningú en pren nota i molt menys se’n fan ressò.

En altres paraules: tothom es tapa les vergonyes i n’ari nant.