Revista digital EL SABALLUT

dimecres, 14 de maig del 2008

Reescollit com a president d'@rlekinats.com



Aquest passat dissabte, en l'únic punt del dia de l'assemblea general extraordinària que vam celebrar la penya @rlekinats.com, vaig resultar reescollit com a president de la mateixa. Ja ho vaig ser en el moment de crear la penya i posteriorment, tres anys més tard, quan vam aprofitar unes modificacions legals per escollir nova junta.


La veritat és que era poc més que un pur tràmit burocràtic ja que només hi havia una única candidatura. Tampoc hi va haver altres candidatures en els anteriors comicis.


Tot i així o hauria de dir que precisament per això, n'estic ben content ja que, per una banda, que només hi hagi una única candidatura, tot i haver passat ja dos processos electorals, significa que tothom està content amb la feina que s'està fent des de la junta directiva i per altra, que aquesta candidatura que jo mateix encapçalava, assolís el 100% de vots a favor ho dóna tot a entendre.


Tenim quatre anys més per endavant per aconseguir que la penya continuï creixent, que ens marquem noves metes, noves il·lusions i que demostrem que, ni molt menys, hem tocat sostre. Perquè per davant de tot, el que volem és que el Centre d'Esports Sabadell sigui cada vegada més important, que torni a recuperar l'esplendor d'altres èpoques i fer-ho a través de la penya és de les millors maneres, sinó la millor, per aconseguir-ho.

3 comentaris:

Albert ha dit...

moltes felicitats, el proper pas assolir la presidència del Sabadell...?¿?¿?
Ànims , i aveure si femque el futbol catlà de club, tingui més protagosnisme i poguem fer cap a primera , o si més no a segona....
Per cert , us guanyarem 2 a zero.
Força lleida !!

Anònim ha dit...

Jo no et vaig votar.

Albert ha dit...

Tens un premi al meu bloc....
Salutacions