Revista digital EL SABALLUT

divendres, 30 de maig del 2008

Eleccions a la Presidència i Secretaria General a ERC



A una setmana vista de les eleccions a la presidència i a la secretaria general a Esquerra Republicana de Catalunya, he volgut incloure en aquest bloc un parell d'enquestes. En una podeu votar qui creieu que guanyarà el plebiscit, en l'altre, qui us agradaria que guanyés. La diferència és important i crec que s'entén.

Les eleccions les he posat en tàndem per la simple lògica de que qui voti per un president, votarà també pel 'seu' secretari general.

Aprofitant la vinentesa, m'agradaria comentar que és divertit veure com, des de sector de la societat on criticaven que a E.R.C. hi havia massa divisions, han callat en sec al veure com el sectors més nacionalista del P.S.C. està indignat per la falta de personalitat dels seus líders davant l'amo, el P.S.O.E., o com C.i U., que sembla cada vegada més Divergència i Desunió i per últim i sembla que aquest sí que serà el culebrot de l'estiu, l'embolic que tenen al P.P.; al Rajoy sembla que els més radicals se li pugen a les barbes (i mai millor dit). Vagin passant per les urnes, si són demòcrates.