Revista digital EL SABALLUT

divendres, 9 de maig de 2008

Pluja!!!He posat la fotografia tant gran com em deixa el servidor. Sí, senyores i senyors: tenim una llevantada.
Tot i que aquest fet ha ocasionat que la Festa Major del meu barri, la Creu Alta, de Sabadell, hagi estat suspesa, m'alegro moltíssim de l'aigua que està caient i que, segons diuen, continuarà caient fins ben bé el dimarts vinent.
De ben segur doncs, que molta gent s'estirà dels cabells perquè han arribat aquestes pluges precisament en un cap de setmana llarg per a molts catalans, ja que gairebé totes les poblacions de l'àrea metropolitana de Barcelona tenen com a una de les seves festes locals la Segona Pasqua. A Sabadell es dóna la casualitat que aquest any ens cau en aquest dia la festa de La Salut, la nostra patrona. Ja ho diu la dita: "mai plou al gust de tothom". Tot i així, de ben segur que també, en certa manera, n'estarem totes i tots contents amb aquesta llevantada.
La sequera, tot i que no s'evitaran els seus efectes al 100%, com a mínim es pal·liarà lleugerament i qui sap si el transvasament de l'Ebre podrà, també com a mínim, esperar.
Per la part política, com acostuma a passar, el mal ja està fet i de segur que es continuarà demanant una mànega des del sud de l'Ebre per regar els camps de golf amb el referent d'aigua per a tothom.
Tot i així, ara mateix només vull pensar en l'alegria i alleugeriment que suposa aquesta benaurada pluja.