Revista digital EL SABALLUT

divendres, 9 de maig del 2008

Cap de setmana esportiu

El cap de setmana esportiu l'encetem avui mateix.
Aquest vespre, a partir de les nou, l'Image Sabadell Gapsa (Unió Bàsquet Sabadell) s'enfronta al Caja Rioja amb l'esperança de que els de Logronyo pensin més en les eliminatòries al títol que en el partit que jugaran davant els arlequinats. La salvació encara és possible, tot i que fa falta una victòria sí o sí a la pista de la terra dels vins.
Pel que fa al futbol, els homes de Ramon Moya volen certificar la continuitat a la Segona Divisió B per la temporada vinent. Un simple empat davant el Vilajoiosa ja donaria aquest certificat. Per altra banda s'ha especulat durant tota la setmana la possibilitat de que el Centre d'Esports Sabadell es deixés guanyar per així fer la punyeta a l'etern rival, els veïns egarencs, que es troben en una situació força més dramàtica del que ells mateixos s'esperaven a principi de temporada. Tot i així, de ben segur que els arlequinats no voldran jugar amb foc, ja que en l'última jornada de lliga l'enfrontament és davant la Unió Esportiva Lleida, un altre dels equips que és possible que no tingui la permanència completament lligada fins l'última jornada. Poca broma doncs en els dos partits que queden de lliga.
Per últim, però no per això menys important, vull destacar que les noies del Club Natació Sabadell es troben a un partit de guanyar la lliga de waterpolo. La victòria, demà, a la Bombonera de Can Llong donaria aquest títol a la secció femenina de l'entitat.

2 comentaris:

Albert ha dit...

Bueno , sembla que el lleida s'ha salvat , i dir això , s'ha salvat em sembla penòs, un equip com el nostre hauria de lluitar per estar al davant......sembla que el super apasionat lleida - sabadell , no tindrà molta emoció , no hi ha res en joc....un altre any serà....
10 Vilarreal B 37 49
11 Badalona 37 49
12 Lleida 37 47
13 Dènia 37 47
14 CE Sabadell 37 47
15 Vilajoiosa 37 45
16 Terrassa 37 43
17 M. Castelldefels 37 41
18 Espanyol B 37 39
19 L'Hospitalet 37 34
20 Llevant B 37 24

Manel Escribà ha dit...

Efectivament amic Albert, l'última jornada de lliga no tindrà massa interès per a la majoria dels equips. Tal i com ha anat tot plegat, crec que podem estar-ne prou contents, tant arlequinats com lleidatans.
Pel que fa als equips catalans en general, només està pendent de qui baixarà directament i qui farà la promoció. Els números els tenen entre el Miapuesta Castelldefels i el Terrassa. Dubto que el Vilajoiosa falli el seu partit (a casa) davant una Grama que tampoc s'hi juga res (com a molt alguna prima). I al play-off d'ascens, haurem de veure què fan Girona i Gavà.