Revista digital EL SABALLUT

dijous, 22 de maig del 2008

Reagrupament.cat es fa fort a Sabadell


El passat dilluns, 19 de maig, es va celebrar una Assemblea d'Esquerra Republicana de Catalunya.

En la mateixa es va aprovar, per majoria absoluta (23 vots a favor, 13 en contra i 4 abstencions), la ponència de Reagrupament.cat.

Això significa que, gràcies a la militància de Sabadell, en Joan Carretero i na Rut Carandell podran presentar les seves al·legacions al congrés, ja que els estatuts estableixen que és necessari que, com a mínim, una assemblea local les ratifiqui.

Caldrà esperar doncs, com es paeix aquest resultat des de l'executiva local de Sabadell, que sempre ha donat mostres de ser afí a la candidatura encapçalada per en Joan Puigcercós.


La noticia ha estat publicada a la web de Ràdio Sabadell i jo us n'adjunto un enllaç directe.

2 comentaris:

Albert ha dit...

Bones MAnel, si tot pinta com en el mon blocaire, els de reagrupament ho tenen fet, no sé si finalment el dia de les eleccions anirà igual, però puja fort el tema i el Sr.Carretero....
Ja veurem com anirà

Salut

Manel Escribà ha dit...

Hola Albert!

Doncs tot està per veure... de fet, que en Puigcercós hagi aportat més del doble de signatures que els altres candidats per la seva llista, vol dir alguna cosa. I que per internet es parli més d'en Carretero que dels demés, també tindrà el seu significat. (No cal que et digui quin és el projecte que més m'engresca, tampoc és cap secret).

Sota el meu punt de vista són els dos únics candidats amb opcions d'assol·lir la presidència.

Caldrà esperar al 7 de juny.