Revista digital EL SABALLUT

dilluns, 31 de març del 2008

Cap de setmana victoriós

Acabem de passar un cap de setmana molt i molt bo pel que fa a l'esport sabadellenc.
Tret de la (lògica) derrota del C.N. Sabadell a la piscina de l'Atlètic Barceloneta (9-16), l'OAR Gràcia-Sabadell es va imposar a la pista de l'Adrianenc per 26-30, tot i que no quedessin opcions d'ascens, els graciencs van complir.
Les grans fites però es varen veure en bàsquet i futbol, bàsicament per les aspiracions d'ambdós.
L'Image-Sabadell-Gapsa o el que és el mateix, l'U.B. Sabadell, va vèncer al Qatal-CajaSol per un clar 92-71, pel que s'ha quedat a una sola victòria de mantenir la categoria. El que fa un mes era poc més que una quimera, ara és una realitat palpable. Qui sap si, després d'aquestes tres victòries consecutives i un canvi de dinàmica ostensible, els arlequinats poden aspirar a la quarta victòria seguida davant un Càceres 2016 que ja no s'hi juga res i, de fet, ja es va guanyar al Pavelló de Sol i Padrís per 89-76. Tot i que no estarà de més recordar que porten una impressionant ratxa de 9 victòries en 10 partits.
En futbol va ser, si cap, encara més lloable la victòria del Centre d'Esports Sabadell a Montiliví, el camp del líder, Girona, per un clar 0-2. De ben segur que la tàctica 5-4-1 no era vistosa, a més de que la sort es va aliar amb els arlequinats al marcar el 0-1 al primer minut de joc. Però el que compte ara mateix és que ja se sumen 40 punts, pel que en resten només 5 pels que donen la salvació pràcticament matemàtica a falta de set jornades, és a dir: 21 punts, per la finalització de la lliga. Qui sap si guanyant diumenge vinent a la Gramanet, a Santa Coloma, es pot aspirar a arribar als llocs que donen dret a jugar la copa del rei la temporada vinent. De moment i perquè les matemàtiques són així, no s'ha tancat cap porta, hi ha temps per tot: copa, play-off d'ascens... tot i que no estarà de més oblidar que no hi ha la permanència assegurada. El que la setmana passada semblava tot perdut per l'empat a zero davant el cuer Llevant B, aquesta, amb la victòria davant el líder, rellança altra vegada l'equip entrenat per Ramon Moya.