Revista digital EL SABALLUT

divendres, 14 de març del 2008

Cap de setmana esportiu

Aquest pot ser un cap de setmana de contrastos entre els diferents equips dels diferents esports que representen la ciutat de Sabadell.
Aquest vespre, a partir de les 9, la U.B. Sabadell (Image-Sabadell-Gapsa) visita la pista del C.B. Illescas Urban. No es pot dir que sigui un enfrontament per agafar ànims, ja que els arlequinats són divuitens a la classificació mentre que els de Toledo són tercers. Si a més tenim en compte que el partit jugat a Sol i Padrís va acabar amb un marcador de 59-87, la victòria sembla més una quimera que una altra cosa. Tot i així, els homes de Manu Guzman sortiran a la pista a buscar una victòria que els acostaria una mica més a la permanència.
Demà dissabte, a partir de 2/4 de sis de la tarda, el C.N. Sabadell visita la piscina del Plaza Saragossa. Aquest sí que serà, sobre el paper, un partit plàcid pels nedadors catalans, ja que els aragonesos són penúltims a la classificació. Si a aquest fet hi sumem que el Sant Andreu rep la visita del Barcelona i el Mataró viatge per enfrontar-se al Martiánez, la jornada pot resultar prou rodona per aconseguir assolir la cinquena plaça per trobar un millor quadre als play-off pel títol.
El Centre d'Esports Sabadell es desplaçarà fins a VilaReal, on es medirà amb el filial del conjunt groc, diumenge a partir de dotze del migdia. Els arlequinats són catorzens a la taula, amb 36 punts, mentre que els castellonencs són desens, amb 37 punts. Només un punt de diferència entre ambdós conjunts que pot fer donar un tom a la classificació. Al partit de la primera volta, jugat a la Nova Creu Alta, el resultat final va ser d'empat a 1. Val a dir que l'equip entrenat per Ramon Moya està en una dinàmica ascendent, amb dues victòries i un empat en els tres últims partits. Evidentment volen continuar en aquesta bona línia.
L'OAR Gràcia rebrà diumenge, a partir de 2/4 d'una del migdia la visita de La Roca del Vallès. Tot un derbi el que es veurà al pavelló de Gràcia. Ambdós conjunts ja no compten per optar a l'ascens, de fet estan empatats a punts, però segur que aquest fet no serà inconvenient per veure un bon derbi. El partit jugat a la primera volta a La Roca va acabar amb un empat a 26 gols.