Revista digital EL SABALLUT

dilluns, 1 de juny del 2009

Tocarà remuntar!



Si hi ha una frase que ja ha escoltat una pila de vegades aquesta temporada per boca del meu amic Sergi Garcés, cap d'esports de Ràdio Sabadell, en les retransmissions dels partit del Centre d'Esports Sabadell, aquesta és: tocarà remuntar!
Doncs sí, tocarà.
Ahir a l'estadi de la Nova Creu Alta es van veure dues parts ben diferenciades. En la primera ambdós conjunts es va dedicar més a estudiar al rival que a alguna altra cosa. Els irundarres varen tenir més possessió de la pilota i van aprofitar-ho per fer alguns xuts llunyans, no exempts de perill. Fou en un d'aquests remats a porteria on, amb la involuntària col·laboració de De la Plata, van marcar l'únic gol del partit. A partir d'aquí res més. Al Sabadell li va anar molt bé la mitja part per intentar aclarir idees i sortir a marcar en els segons 45 minuts. No comptaven però que sota pals hi havia un tros de porter, Otermín, que val a dir que no te condició per aquesta categoria, sinó molt més alta. Almenys pel que es va poder veure a l'estadi Sabadell. Ni de penal van poder perforar la porteria visitant!
Per aquest simple fet, que Otermín pot tenir una molt bona tarda, s'haurà de veure si serà capaç de tenir-ne dues, el Sabadell encara disposa de 90 minuts per, com a mínim, forçar una pròrroga, tant sol li fa falta marcar un gol... i no rebre'n cap. De fet, qualsevol victòria serà favorable als interessos arlequinats. Si els nois de Ramon Moya, com sembla, han entès el sistema de joc dels qui van doblegar al Reial Madrid a la Copa del rei, només els queda perfeccionar el remat a porta per aconseguir que Otermín se n'empassi, com a mínim, una.

2 comentaris:

Albert ha dit...

ànims...segur que remonteu, així serà més èpic....força sabadell....a segona.....

Manel Escribà ha dit...

Gràcies Albert!
estic convençut que podem remuntar-ho, a més ells tindran un parell de baixes força sensibles i per qüestions tàctiques nosaltres tenim molt clar què hem d'anar a fer, mentre que ells segur que dubtaran d'anar a buscar algun gol o defensar la seva escassa renda. Sembla que no, però aquest detall pot marcar l'eliminatòria. No serà fàcil, ningú ha dit que ho seria, però tampoc és impossible.