Revista digital EL SABALLUT

divendres, 5 de juny del 2009

PP i PSOE, dues cares de la mateixa moneda



Si quedava algun dubte que PP i PSOE són més del mateix, en tornem a tenir una altra prova. Porto molt de temps sabent que això és així i cada dia em trobo amb més proves d'aquest fet.

Els amos del PSC, des del govern de Madrid estan intentant expulsar Catalunya de la Confederació SudAmericana de Patinatge. La que fins al moment ha estat el gran victòria de les Seleccions Catalanes torna a estar en perill per culpa de l'amic ZP.

Possiblement em reiteri molt, però és el que hi ha, almenys els del PP no s'amaguen de les seves intencions. No és que m'alleugi, però com a mínim tots tenim clar a què ens enfrontem.

Amb el PSOE el tema no és tan clar. Evident ho és si un ho vol veure, però tiren la pedra i amaguen la mà. En altres paraules, fan el mateix mal, però de manera covarda. Clar i català, és així.

I després desembarca en ZP amb els seus discursos carregats de falses esperances, de mentida rere mentida, fent-se l'amic, aquell amb qui es pot comptar i també fent-nos creure que ens salvarà de tots els mals que tindríem si manés el PP... tot i que mai ha demostrat creure's una sola de les seves paraules.

Mesquins com són fan tots els possibles per fer-nos fora d'una Confederació en la que no hi tenen veu ni vot, el CSD continua amb la seva guerra particular, a ultrança. De ben segur que si fora el PP qui demanés l'expulsió, ho faria a cara descoberta. Amb els de l'ocell rapinyaria almenys tenim la certesa de saber contra qui juguem, no s'estan de subtileses.

Una prova més que uns i altres estan en el mateix bàndol... i seguim donant suport a un president de la Generalitat que te les mans lligades des de Madrid i qui sap si fins hi tot és qui els passa els informes per derrotar Catalunya.