Revista digital EL SABALLUT

dilluns, 8 de juny del 2009

Adéu al somni... amb el cap ben alt



Només un atracament descarat del qui es va fer dir àrbitre del partit entre el Real Unión de Irun i el Centre d'Esports Sabadell, un tal Enrique Ortiz Blanco, feu impossible que el l'equip català, l'únic que quedava en les eliminatòries d'ascens a Segona Divisió A, continués amb la seva trajectòria ascendent.
Un penal més que rigorós, nombroses targetes... sempre pel mateix equip i un gol no assenyalat són l'espectacle que va oferir aquest lamentable individu madrileny.
Per treure-li ferro al tema pensaré que deu ser de l'Atlético i els està agraït als irundarres per l'eliminació del Reial Madrid a la Copa del rei.
.
No vull pensar ni en els intents de suborn als jugadors del Cadis, tot i que hi hagi denuncia de pel mig (anterior eliminatòria, en la que l'Irun va caure derrotat), ni el mateix cas amb jugadors del Sabadell. Encara que val a dir que a Alcorcón, proper rival dels irundarres, ja s'estan veient a venir algun problema per l'estil.
Sigui com sigui, el nom del Real Unión d'Irun quedarà tacat i que siguin dues vegades consecutives i amb el mateix fi, fa mala espina. Massa casualitats.
.
En definitiva però, és que el Centre d'Esports Sabadell continuarà competint una temporada més a la Segona Divisió B.
.