Revista digital EL SABALLUT

divendres, 24 d’octubre del 2008

Això és immoral!



Avui, la noticia de primera plana del Diari de Sabadell no era altra que els beneficis que ha tingut el Banc Sabadell des de principi d'any i fins ara.

Més de 761 milions d'Euros.

Per contra, resulta que estem en crisi i el govern de ZP s'ha hagut d'inventar unes possibles ajudes pels bancs.

Això jo crec que és immoral. Entenc que els bancs són necessaris per l'economia. Sense ells ningú es podria comprar un pis, fins aquí d'acord, es podria dir fins i tot que fan una labor social, si som molt -però que molt- generosos. Però és que paguem, jo com el primer, autèntiques animalades en interessos i comissions pels crèdits.

Ara, que els tocarà passar una mica a dieta perquè algunes inversions no els han sortit tan rodones com esperaven, no en perdran ni cinc de fet, no deixaran ni de guanyar-ne. Són ells qui fan els préstecs als partits polítics! PSOE, PP... tots, han de passar pel seu sedàs i evidentment hi han de tenir 'bon rotllo'.

Però hi ha un altre tema que encara em fa pensar més. Buscant una mica d'informació sobre el tema, he trobat una noticia a la publicació SabadellPress del 9 de juny d'aquest mateix any: congelació de salaris pels treballadors. I això és de fa quatre mesos!!! Així qualsevol aconsegueix beneficis!

En resum, com diu la dita: tant tens tant vals. I una altra: qui més te és qui més en vol.

1 comentari:

Miguel Angel "almunia" ha dit...

Pren nota:
"no es más rico quien más tiene, sino quien menos necesita"

Colla de lladres!