Revista digital EL SABALLUT

dilluns, 27 d’octubre del 2008

Segona derrota (i consecutiva) a casa


No sé perquè, però les presentacions del futbol base arlequinat tendeixen per acabar en un espectacle no massa esperançador per les nenes i els nens d'aquest futbol base.
.
El Benidorm, un rival en la zona calenta de la taula va venir a pescar el que fos i els peixos van picar, caram si van picar!
.
El Sabadell, fins al moment, no li sap jugar als equips que es tanquen i esperen poder fer alguna contra. El Benidorm quasi que ni això va fer, però va ser qui va tenir les ocasions més clares del partit.
.
Sembla que aquesta temporada es trauran més punts contra els equips 'grans', els que volen jugar a futbol, que no pas els 'petits' o que es troben en una situació compromesa. Ni fa tres setmanes l'Ontinyent va demostrar res ni ahir el Benidorm, molt menys que Eivissa, Terrassa i fins i tot València Mestalla... però són qui van treure rendiment a la seva visita a la Nova Creu Alta.
.
No valen ja les excuses de les baixes, ja que aquest era un risc que ja se sabia que es corria i ara mateix ja no són tan substancials com en les dues darreres jornades. Casualment en les que l'equip ha segut llegir millor el partit.
.
Pels qui espereu el resum del partit, us el faré molt ràpidament: el Sabadell atacant però sense trobar espais entre la defensa visitant, mentre que aquests es van dedicar a punxar la pilota cap al cel cada vegada que els arribava als defenses. La línia de mitjos del Benidorm va ser inexistent.
En definitiva, les paraules clau podrien ser ansietat i precipitació... això unit a un regal de la defensa arlequinada en una falta que no hauria d'haver portat excessiu perill, van ser suficients perquè els tres punts volessin cap a terres valencianes.
.