Revista digital EL SABALLUT

dilluns, 6 d’octubre de 2008

El retorn d'El Saballut! i derrota del Sabadell...Torna El Saballut! Aquesta és sense cap mena de dubtes la millor noticia del cap de setmana a nivell esportiu.

Això i la victòria de la U.B. Sabadell a casa del Viladecans per 79-93, evidentment.

Com a director de la revista digital El Saballut, estic molt content de poder tornar a re-iniciar el projecte que, aquesta vegada segur que sí, arribarà a bon port.

I pel que fa al futbol, a l'estrictament esportiu, quasi que el millor que es pot fer és oblidar el desastrós partit que va fer el C.E. Sabadell. Realment nefast. Semblava que tots els jugadors s'havien posat d'acord a veure qui ho feia pitjor, qui no relliscava, la passava a 5 metres... un desastre. Al final un 1-2 (i de penal dubtós) que hagués pogut ser tranquil·lament un 1-5. Sense exagerar. I el pitjor de tot és que l'Ontinyent va donar la sensació de ser un equip dels que poca guerra donaran. Mitja taula i gràcies. Amb tots els respectes cap als valencians, però és el que hi ha. Ara toca, com sol dir el míster, canviar la dinàmica i treure tres punts d'Oriola, cosa que no resultarà gents fàcil tenint en compte les moltes baixes que es comencen a acumular a la infermeria arlequinada.