Revista digital EL SABALLUT

dimarts, 14 d’octubre del 2008

Oriola 1 - Sabadell 2: qui ens ho havia de dir


Qui ens havia de dir que en un partit pel que el Sabadell es presentava amb només 13 jugadors del primer equip, incloent que un dels reserves era en Miguel Ángel, el porter suplent; amb un dibuix tàctic d'autèntiques circumstàncies, amb les baixes de jugadors tan importants com són Juvenal (amb la seva selecció) o Roberto Morales, algun que encara no els hem pogut gaudir aquesta temporada (o ben poc) com Axel i Pep Pagès i alguns titulars indiscutibles com Sergio Iglesias (tots ells, a excepció de Juvenal, lesionats), amb tot: el Sabadell va aconseguir treure els tres punts del camp de Los Arcos d'Oriola, un d'aquells camps on no agrada jugar, ja sigui per les pròpies dimensions del terreny de joc, per la proximitat de la graderia a la gespa (amb la pressió que li representa a l'àrbitre), amb tot: el Sabadell guanyava per 0-2 al minut 15 de joc.
.
El primer del pitxixi, Carralero i el segon, segons diuen alguns, en possible fora de joc, de Joel (per fi s'ha estrenat!). Amb això es trencava la sequera de gols foranis i a més, s'encetava la casella de victòries lluny de la Nova Creu Alta.
.
La primera part, després de la sortida en tromba del Sabadell que, per suposat, no era d'esperar, que va suposar aquest 0-2, el joc va ser molt repartit o millor dit: avorrit. Els locals semblaven haver abaixat els braços i els arlequinats satisfets amb el marcador.
.
La segona meitat va començar ben diferent, els de Ramon Moya varen sortir a veure-les venir i els locals, de ben segur renyats de mala manera pel seu míster, van sortir a buscar un gol que els tornés a fer entrar al partit... i prou que ho van aconseguir. Només 40 segons de la represa i el marcador ja apuntava l'1-2 i amb l'Oriola bolcat damunt la porteria de De Navas que, un cop més, va salvar el seu equip amb parades per emmarcar. Un autèntic líder quan les coses van maldades.
.
Com a curiositat apuntaré que el C.E. Sabadell continua sense entrenar la primera equipació (quadres blaus i blancs) com a visitant, on sempre ha jugat amb la segona (quadres vermells i blancs). La tercera (verda de dalt a baix) continua inèdita.