Revista digital EL SABALLUT

dimarts, 21 d’octubre del 2008

Empat entre la U.E. Lleida i el C.E. Sabadell

Partit televisat, en un dels pitjors horaris que es poden treure de la màniga els de TV3. Només falta que ens facin jugar a mitjanit.
El partit va començar animat, amb el Sabadell abocat a l'atac com ja va fer la setmana passada a Oriola i sorprenent als de la Terra Ferma (de nou aquest plantejament sorprenia tenint en compte el serial de baixes que arrossega l'equip de la capital del Vallès). Tant és així, que en Joel es va inventar un penal d'aquells que no es xiulen en camps de futbol però sí en estadis de futbol... i qui ha vist partits a segons quins camps de la categoria, ja m'haurà entès.
Tan dubtós era el penal que Juvenal no va encertar a transformar-lo, de fet va ser el porter Eduardo que va encertar la trajectòria.
Al cap d'una estona els locals van començar a agafar el ritme i a estirar línies, tot buscant la porteria de De Navas, que de fet només es va haver de lluir en un xut llunyà i poca cosa més.
En la segona, els equips van sortir més amb por de perdre que amb ambició per guanyar i d'aquí que d'emoció poca, només en un lliure indirecte dins l'àrea arlequinada que es va servir sense incidències remarcables pel marcador final: 0-0.
A destacar: que el Sabadell segueix jugant fora de la Nova Creu Alta amb la segona equipació (vermella i blanca), encara no s'ha estrenat la primera i que "Miki", ara a les files lleidatanes, s'enfrontava per primera vegada al seu ex-equip. Per part arlequinada, Joel també va vestir amb anterioritat la samarreta blava del Lleida.