Revista digital EL SABALLUT

dimarts, 20 d’octubre del 2009

El 'xou' Millet


Poca vergonya, falta de sensibilitat, banda de lladres i xoriços... és el més suau que em ve al cap quan llegeixo la noticia de portada d'avui del diari La Vanguardia: Millet seguirà el cas Palau des de casa seva.
.
I és que no hi ha com poder comprar-ho tot... en aquest cas amb diners robats, evidentment.
Ja em poden venir a dir el que vulguin, que si una persona ha robat més de 30 milions d’Euros no pot marxar a casa de cap de les maneres.
Si qualsevol persona ‘normal’ deixa de pagar una simple multa de trànsit, acabaran per retenir-li d’un compte bancari o de la devolució de la renda. No ho dic per experiència, però si per ‘deformació professional’. Per tant, a un lladre com aquest què menys que confiscar-li tots els comptes bancaris i possessions immobiliàries? Evidentment no ho faran, perquè hi ha molts interessos ocults i molta gent que està amagant les seves llibretes bancàries (les de Suïssa i les d'aquí). Les famoses aportacions a partits polítics de ben segur que és una simple propina del que aquest home, un mafiós en tota regla, ha fet en tot el seu entramat del que, per cert, ja ha fet caure també Agrupació Mútua. Què vindrà darrera?
.
Més temes, he llegit en alguns fòrums de debat i comentari a diaris digitals com més d’un (desinformat) deixava anar improperis al govern, puntualitzo: a l’actual govern, per la famosa Creu de Sant Jordi que li va concedir la Generalitat... quan manava CiU. Al Cèsar el que és del Cèsar.
.
El tripartit està desencallant el sistema per obligar a aquest personatge a tornar dita distinció. Que dit sigui de passada, és una bona tocada de clarinet haver de fer passos i més passos (diuen que ho podran tirar endavant d’aquí a tres o quatre setmanes), per simplement retirar-li la Creu.
.
Tot plegat esperpèntic, un espectacle (crec que aquest adjectiu és el més encertat) veritablement dantesc, sobretot pels temps que corren.
.