Revista digital EL SABALLUT

dimarts, 20 d’octubre del 2009

Victòria arlequinada

Aquest passat diumenge el Centre d’Esports Sabadell va aconseguir la seva primera victòria d’aquesta temporada lluny de la Nova Creu Alta.
El rival era un dèbil Gavà que ha deixat enrere els seus millors temps i he d'apuntar que, si no canvia molt el panorama, són carn de Tercera. Ho dic des d’un punt de vista futbolístic i sense ganes de desprestigiar a ningú, però tant els de La Bòbila com el Terrassa crec sincerament que no arribaran a obtenir 30 punts en aquesta lliga.

Pel partit la veritat és que no va tenir cap mena d’història, als 5 minuts de joc ja guanyàvem 0-1 gràcies a un clar penal sobre Àxel, que ell mateix es va encarregar d’executar. Seguint el monòleg arlequinat (de vermell i blanc per similitud de colors, bàsicament en els pantalons i mitjons), en Pepe Castell va enviar dues pilotes a la ‘fusta’, una al travesser i l’altre al pal esquerra de l’atac saballut. Això fins que al minut 40 va arribar el 0-2, obra de Puigdollers, que es va estrenar com a golejador precisament davant el seu ex-equip.
Durant la segona meitat més del mateix, el Sabadell tocant la pilota, obrint espais i xutant, mentre que els gavanencs feien prou amb córrer darrera els visitants i la bimba. Així doncs, al minut 58 de nou Àxel marcava, aquest cop ja la sentència, era el 0-3. Fins i tot poc abans del final Roberto Morales hagués pogut marcar el quart, ja que amb una internada per banda dreta va superar el porter local amb una paràbola quan li sortia als peus, però l’ex-arlequinat Enric Socías va poder treure la pilota ja sota pals.

Un resultat que va quedar curt i que ha de servir per agafar confiança després dels últims quatre partits que s’havien comptat per derrotes.
Aquest proper diumenge a la Nova Creu Alta (17 hores), davant el Dènia (sisè calssificat), s’ha de tornar a guanyar per poder fer bons aquests tres punts i recuperar terreny perdut amb els llocs capdavanters.