Revista digital EL SABALLUT

dimecres, 15 d’abril del 2009

Pas a pas

Segon empat consecutiu (2-2), tot i que res a veure amb el de la setmana anterior. Si a Palma ens vam lamentar d'un gol 'in-extremis' dels mallorquins (Atlètic Balears), l'últim classificat, en aquest cas parlarem d'un empat amb regust de victòria. Sumar un punt davant el líder (Vilareal 'B') en el temps de descompte, amb un home menys damunt el terreny de joc va ser un premi amb el que ja no s'hi comptava.
.
Més enllà del resultat, cal destacar que el Sabadell va saber jugar davant un ferm candidat, ja no a la promoció d'ascens, que ja te assegurada, sinó que si no canvien les coses, serà el campió i opta descaradament a l'ascens de categoria.
.
Amb aquest resultat, combinat amb els (també) empats de Barcelona Atlètic i Sant Andreu, continuen deixant als arlequinats amb el mateix coixí de sis punts respecte al quart classificat, ara el Badalona, que va guanyar a Terrassa en el descompte gràcies a un penal molt discutit pels locals, i a set (sis més golaverage) del cinquè, Sant Andreu.
A falta de dotze punts per disputar, amb sumar sis d'aquest dotze punts, el Sabadell s'assegura matemàticament la participació a la promoció d'ascens. Un cop confirmat que es jugarà, la intenció és quedar tan amunt com sigui possible. Personalment crec que seria una patinada important no quedar, com a mínim, en la tercera posició actual, tot i que això és futbol i en aquest esport ja se sap que dos i dos mai són quatre.