Revista digital EL SABALLUT

dilluns, 6 d’abril del 2009

Més del mateix... i ja cansa



En ZP aprofita que es troba a Turquia perquè aquí ens fotem els plats pel cap sense que ell s'esquitxi massa.
El canvi en l'executiu espanyol es deu a...? aquesta és la pregunta del milió.
Sigui com sigui, tot i no haver confirmació oficial, Elena Salgado substituirà a Pedro Solbes com a Ministre d'Economia. Gairebé és un canvi de cromos sense més ni més. En Solbes ja deu estar fins els nassos d'intentar pensar una mica per trobar solucions a la crisi. Sobretot si aquestes no passen per negar la financiació a Catalunya, per cert, Llei des del mes d'agost de l'any passat.
Segur que la futura ministra, Elena Salgado, te la solució a tots els mals. Com que des de sempre ha posat pals a les rodes als interessos catalans, de l'estatut i evidentment del finançament, com a mínim no serà d'estranyar que 'passi' de nosaltres.
És el sistema socialista: fer bona cara, un somriure, bones paraules i als deu minuts ho hauré oblidat tot. Qui a hores d'ara ho negui, que s'ho faci mirar, perquè ja van uns quants anys.
.
Per això m'indigna, no em deixa indiferent, la postura de la cúpula del meu partit. Els critiquem, fet que comparteixo, però es queda en paraules. A l'hora de la veritat, a l'hora dels fets i no de les paraules, els seguim donant suport, ni que sigui a la Generalitat de Catalunya.
Critiquem obertament a Elena Salgado perquè encara ens posarà més difícil el finançament, si és que això és possible, que amb el propi Pedro Solbes, però tal fet no ens impedeix recolzar al PSC en tot moment. Cada dia que passa és més clar que PSC és el mateix que el PSOE, així mateix ho va dir el propi ZP i ningú del PSC fou capaç de retreure-li ni mitja paraula.
Per mi això no és sentit de país ni res que se li assembli, se m'acudeixen una pila d'adjectius que no escriuré, no sigui que algú s'ofengui, perquè ja se sap: formo part del sector crític d'ERC.
.

1 comentari:

Albert ha dit...

Govern socialista : dimissió
Saura : Dimissió
Govern Berlusconi: Dimissió
G-20: dimissió

Laporta: demisión....