Revista digital EL SABALLUT

dijous, 22 de gener del 2009

Watergate a la madrilenya


Segur que tothom recorda o com a mínim a sentit a parlar del cas Watergate, aquell pel que el president dels EE.UU. del moment, Richard Nixon, es va veure obligat a dimitir per unes escoltes il·legals a l'edifici que porta el nom de l'escàndol (Watergate), a Washington, que no era altre que la seu del comitè electoral demòcrata. El partit rival.
.
Ara s'ha descobert un cas amb certes similituds a Madrid, però curiosament dins un propi partit, no cap a un contrari.
.
Per tothom és sabut l'amor que es professen l'un per altre Esperanza Aguirre, presidenta de la comunitat madrilenya i Alberto Ruiz Gallardón, batlle de la capital estatal, estarà el tema tan calent com per espiar-se els uns als altres (no sigui que es facin el salt)?
.
De fet, tot s'ha de dir, no sembla que el tema impliqui ni a un ni a l'altra, almenys de manera directe com a culpables (de fet, sembla que Gallardón és un dels espiats), però a que al començar a llegir, escoltar o veure les noticies, tothom ha pensat en aquesta parella?
.
Us afegeixo un enllaç a la noticia que va destapar el diari El País.
.

3 comentaris:

Albert ha dit...

gran foto aquesta d'amor odi...m'encanta veure com s'esbarallen la gent del pp....això ja no som els unics quefem el ridicul.....

Manel Escribà ha dit...

Amic Albert,
quan vaig veure la foto no m'hi vaig poder resistir.
Això que fan sí que és un RIDÍCUL, així, amb majúscules. Que s'espiïn entre ells, deixa petita qualsevol de les picabaralles que hem viscut...

Anònim ha dit...

"EL PAIS" FA DE "MUNDO", "PERIODISME DE ALTA INVESTIGACION" JA JA JA ....
"EL MUNDO" FA DE "PAIS",SENSA PROBES TOT ES "BAZOFIA,CONSPIRATIVA CONTRA ESPERANZA LA GRANDE". VES PER ON ?.
I EL "FEDE" DIA A DIA MES IMPRESENTABLE....VALIUM HOME
VALIUM.
I ALS DE FORA DE MADRID,GUAITAN LA "MAMARRAXADA".
JUGANT AMB BCN......