Revista digital EL SABALLUT

dimecres, 28 de gener del 2009

El derbi va tornar a ser arlekinat!

El segon derbi de la temporada el vam tornar a guanyar els arlekinats. Si al partit de la primera volta, jugat a la Nova Creu Alta, de Sabadell, vam guanyar per 3-2, aquest diumenge a l'Olímpic de Terrassa ens vam tornar a emportar els tres punts en joc, aquesta vegada per 1-3.
.
La primera part fou de tempteig, de nadar i desar la roba, en la que només hi va haver una ocasió de gol clara, de l'arlekinat Àxel, que va enviar la pilota al pal.
.
En la segona ja es va animar el joc, ambdós conjunts es van treure la son de les orelles i es van veure uns intensos 45 minuts.
El primer en marcar va ser el Terrassa, possiblement el principi de la fi pels egarencs, que van veure com en deu minuts el Sabadell li donava la volta al marcador. Precisament el gol dels vermells va fer moure fitxa a en Ramon Moya, que va donar entrada a Javi 'Rifle' Rodríguez i Sergio Iglesias, que serien precisament els dos que fabricarien el gol de l'empat arlekinat, Iglesias votant una falta a l'àrea local i el 'Rifle' rematant de cap al fons de la porteria local.
Poc després seria Joel qui provocaria un penal força innocent que marcà l'àrbitre assistent. Roberto Morales (foto) fou l'encarregat de marcar des del onze metres.
El gol de la tranquilitat, l'1 a 3, la van cuinar entre Roberto, Joel i el 'Rifle': gran escapada del primer i passada a l'espai al segon, aquest aguanta al màxim fins a tenir lliure de marca al tercer, que només ha d'impulsar la pilota a la xarxa.
Val a dir que fins i tot un quart va estar a punt d'arribar, tot i que amb l'1-3 a l'electrònic, els sabadellencs es van dedicar a deixar morir el partit.