Revista digital EL SABALLUT

dilluns, 1 de setembre del 2008

Ja ha començat la lliga

Primer onze del C.E. Sabadell en aquesta lliga 2008/09.


Aquest cap de setmana passat ja va començar la lliga de futbol, també a Segona B, on juga el Centre d'Esports Sabadell, F.C..


El Sabadell rebia la visita de la Societat Esportiva Eivissa-Ibiza i al ser aquest un equip balear, per ordre de la federació espanyola de futbol, el partit s'hauria d'haver jugat el diumenge pel matí, a partir de les 12 del migdia. Afortunadament encara hi ha qui pensa una mica i va veure inviable un partit de futbol entre les dotze i les dues del migdia en el mes d'agost. Bàsicament si no es vol lamentar alguna incidència per insolació -o temes pitjors- entre jugadors i també espectadors. Certament val més prevenir que curar.

Així doncs, Sabadell i Eivissa van arribar a un acord per jugar el partit el dissabte a partir de 2/4 de 9 del vespre.


Finalment, el partit entre catalans i balears es va decantar a favor dels locals per 1-0, gràcies a un magnífic gol de Carralero. La primera part va ser dominada clarament pel Sabadell, amb arribades amb molt de perill a l'àrea visitant, incloent un xut al pal, tot i així després de la mitja part el conjunt arlequinat va semblar desinflar-se i la fortuna es va aliar amb els jugadors de Ramon Moya per aconseguir els primers tres punts de la temporada. Val a dir doncs, que el primer líder de la categoria, encara que provisional, va ser el C.E. Sabadell.
Aquest proper diumenge, a partir de les 6 de la tarda, un nou i complicat examen al camp del Centenari del C.F. Badalona, conjunt que, segons els experts, compta a les apostes com a un dels gallets del grup amb aspiracions a jugar el Play-Off d'ascens, juntament amb VilaReial, Eivissa i el propi Sabadell. Tan de bo no s'equivoquin...

2 comentaris:

Albert ha dit...

bones company...
de moment anem liders....
força lleida

Manel Escribà ha dit...

Bona nova temporada company!

A hores d'ara el tema del liderat ja us queda a 3 punts. Essent realistes, crec que teniu un equip justet per la categoria, però vist el nivell de tothom, no crec que hagueu de patir per mantenir-vos, que és l'objectiu principal del Lleida per aquesta temporada.

Per cert, què us sembla, ara per ara, en 'Miki'? L'any passat el vam tenir aquí i crec que és una bona peça.

Visca el Sabadell i força Lleida! ;)