Revista digital EL SABALLUT

diumenge, 10 d’agost de 2008

10 d'agost... i els deures per fer


Doncs ja hem passat el famós 9 d’agost, aquell dia en el que hauríem de ser competents... és a dir, que hauríem de tenir totes les competències que marquen el nou Estatut, com a mínim pel que fa a finançament. Evidentment no és així.

Us he de confessar una cosa: aquest article l’estic escrivint el dia 31 de juliol, abans de marxar de vacances, però sé perfectament que quan es publiqui, perquè així ho he deixat apunt, no hi haurà finançament ni res que se li assembli.

Sembla mentida que fa quatre dies la seguretat social tenia uns beneficis que feien feredat, hisenda – mitjançant promesa electoral de ZP – paga a tots els espanyolets 400 Euros i ara, per art d’encantament, resulta que no hi ha calés ni per a pipes.

S’escuden en la seva Constitució per no pagar el que han aprovat (retallat) i signat per a no complir amb el que marca la llei. Quina barra que tenen!

Fa temps que ho tinc clar: PSOE i PP, en el fons (que potser no tant en les formes) són iguals, tots ens ballen com els dóna la gana.

I és que ja ho diuen: no hi ha ningú que s’assembli més a un espanyol d’esquerres, és un espanyol de dretes.