Revista digital EL SABALLUT

divendres, 26 de setembre de 2008

Intractables a la Nova Creu AltaEl Centre d'Esports Sabadell continua sumant de tres en tres els partits que es juguen a la Nova Creu Alta. Aquest passat dimecres la 'víctima' va fer el filial valencianista, València Mestalla, per un 2-0 que hagués pogut ser més ampli.
Els homes de Moya es van posar el 'mono de treball' i davant la innocència dels xes, sobretot en els últims metres, es van imposar sense problemes, refent-se d'aquesta manera del mal partit a La Bòbila.
El partit en sí val a dir que fou molt discret, sense destacar excessivament cap jugador, tot i que els millors foren Juvenal, que va estrenar-se com a capità, i (com no) Roberto Morales. El primer va controlar el tempo del partit destacant, per cert, un xut al travesser, mentre que el segon va fer el que era just i necessari per desequilibrar-lo. Mostra d'això va ser el primer gol, obra de Carralero, després d'una centrada des de la banda dreta de Morales, entre la última línia defensiva i el porter, per allà on tots els defenses dubten si fer el rebuig, esperant una sortida del porter, mentre aquest espera que els seus li treguin les castanyes del foc.
A la segona meitat, els davanters arlequinats, Javi Rodríguez i Joel, que fins el moment estaven negats de cara a porta, es van inventar el segon al quart d'hora de la represa: pilota votada a dins l'àrea que controla Joel amb el pit, deixant-la en safata a Javi 'Rifle' Rodríguez perquè, lliure de marca, afusellés a plaer.

Amb això es va acabar el partit. Els arlequinats es van dedicar a deixar passar els minuts, sense esforçar-se més del que era precís per evitar cap sorpresa.