Revista digital EL SABALLUT

dimarts, 9 de setembre del 2008

Empat amb regust una mica agre

El Sabadell va haver de vestir la segona equipació al Centenari.
Empat sense gols al camp del Centenari de Badalona.

Vist així, es podria parlar d'un molt bon resultat ja que, com ja vaig apuntar en l'anterior article esportiu, el Badalona també compta a totes les travesses del experts en futbol per adjudicar-se una de les quatre places que donen accés als play-off d'ascens.
El Sabadell va fer un partit molt similar al que va fer jugant contra l'Eivissa en la jornada inaugural, a la Nova Creu Alta: bon nivell a la primera part i davallada a la segona. Tot i així, la jugada clau del partit fou un penal no assenyalat que, des del meu humil punt de vista, va ser clamorós (al resum del programa Futbol CAT del Canal 33 es deixa molt poc lloc al dubte). Tot i així, el col·legiat va mostrar la targeta groga a l'arlequinat Javi Rodríguez per simular la pena màxima. És de suposar que el Sabadell presentarà recurs a la targeta.
Sigui com sigui, un punt al camp del Centenari és prou bo i ara només queda pensar en el proper partit, tot un derbi, a l'estadi de la Nova Creu Alta davant un Terrassa que encara no ha sumat un sol punt en el que portem de campionat.