Revista digital EL SABALLUT

dimarts, 3 de març del 2009

Som-hi!!!



Victòria (mínima, 1-0) davant l'Oriola i ja som quarts!!!
.
No seria sincer si no digués que em sap greu el descens a la classificació que està patint la U.E. Lleida, però tampoc ho seria si això no suposa que qui se'n beneficia és el Centre d'Esports Sabadell.
.
El club arlequinat arriba a un moment clau de la temporada en rauxa, pujant de manera contundent tant a la classificació com en el factor psicològic, no en va i com ja he dit en un article anterior, el canvi de xip es va produir al camp de l'etern rival i des de llavors s'han aconseguit cinc victòries en sis partits, quatre d'elles, a més, amb remuntada inclosa.
.
Reitero, aquest Sabadell és el que vull veure, el que crec que pot aconseguir fer-se amb un lloc entre els quatre primers, que amb fer-se fort a casa, la gran assignatura pendent, tot i les tres últimes jornades a la Nova Creu Alta es comptin per victòries, n'ha de tenir prou per assolir aquesta fita.
.
Aquest mes de març marcarà on estarà cada equip a final de temporada, no tinc cap dubte que quedarà poc menys que vist per sentència qui té opcions de classificar-se per jugar la promoció d'ascens, qui haurà de lluitar per no baixar i qui podrà començar vacances abans d'arribar al mes d'abril. Espero que el C.E. Sabadell estigui entre els del primer supòsit.
.

2 comentaris:

Albert ha dit...

aveure que passarà aquest finde,estem una mica down...però aveure si ens doneu les forces suficients per poder superar aquest esboranc....a costa vostra es clar-.......

Manel Escribà ha dit...

Espero que no, amic Albert. El que més greu em sap és que Alcoià i VilaReal estiguin tant lluny, ja que les dues places restants ens les haurem de jugar Lleida, Sant Andreu, Barcelona Atlètic, Badalona i Sabadell, cinc equips catalans per només classificar-se dos.

Si tens pensat venir a Sabadell a veure el partit avisa, que seràs ben rebut! Això sí (de bon rotllo), dels punts ja us en podeu anar oblidant.

Salut!