Revista digital EL SABALLUT

dimarts, 24 de març del 2009

Jornada rodona pel C.E. Sabadell

Amb una Nova Creu Alta així és poc menys que impossible pensar en coses grans...
.
La trentena jornada de lliga a la Segona Divisió B, grup III, la podem qualificar de rodona pels interessos del Centre d'Esports Sabadell.
.
Victòria, no sense ensurt final (2-1) davant la Penya Deportiva Santa Eulàlia (Eivissa), amb un estadi de la Nova Creu Alta amb 8000 espectadors, més l'empat del Sant Andreu i la clamorosa derrota del Barcelona Atlètic, feien que aquesta jornada lliguera fora d'allò més propícia pels interessos arlequinats. No s'ha d'oblidar també la insospitada derrota del segon classificat, Alcoià, a l'illa blanca davant l'Eivissa (4-2), tot i que el seu marge és de vuit punts respecte als saballuts.
.
Tot plegat deixa al C.E. Sabadell al tercer graó de la taula, a onze punts del líder, Vilareal i, com ja he apuntat, a vuit del segon, l'Alcoià. La quarta plaça, l'última amb dret a jugar les eliminatòries d'ascens, és pel Sant Andreu, que després de l'ensopegada (empat a 1 gol a Ontinyent) es queda a dos punts dels saballuts. El cinquè, Barcelona Atlètic, després de perdre per 4-0 davant el Badalona, s'allunya fins a cinc punts. Això significa que, tot i la importància de la 31a. jornada, intersetmanal per cert (demà dimecres), en la que el Sabadell visita el sempre complicat camp de Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet, en el pitjor dels casos ens deixaria encara entre les quatre places amb dret a disputar les eliminatòries d'ascens.
Per contra, una victòria del Sabadell combinada amb una derrota del Sant Andreu o del Barcelona Atlètic, faria poc menys que deixar un peu al play-off.
.
Demà sortirem de dubtes.