Revista digital EL SABALLUT

dimarts, 30 de setembre del 2008

Empat entre Alzira i Sabadell i pallissa de la U.B.S.



El C.E. Sabadell va tornar a puntuar lluny de la Nova Creu Alta, aquesta vegada un empat a zero va fer sumar un punt més als de Ramon Moya.
.
Un partit avorrit on els hi hagi, es va saldar com era d'esperar: 0-0. Les línies defensives es van imposar i el joc es va concentrar al centre del camp, sense massa arribades a les àrees. Només al principi del partit els locals van ensenyar les dents, però De Navas, com sempre molt sobri, va aturar totes les pilotes que li van arribar.
.
Apart del propi resultat, l'únic a destacar, merament anecdòtic, és que després de tres sortides encara no s'ha pogut estrenar la primera equipació (blava i blanca) com a visitant.
.
Així doncs, després de la sisena jornada, el C.E. Sabadell es troba en cinquena posició, empatat a 11 punts amb el quart, la U.E. Lleida.
.
Diumenge vinent, l'Ontinyent (12è. classificat) visita a la Nova Creu Alta.
.
.
Pel que fa a la Unió Bàsquet Sabadell, que aquesta temporada milita a la lliga EBA, es va passejar de manera triomfal, apallissant per 105-54 a l'UGT Aragó. Aquesta victòria sumada a la de la jornada inaugural per 81-85 davant el River Andorra ha deixat als arlequinats a la primera posició a la taula.
.

1 comentari:

Albert ha dit...

Bones Manel sembla que la temporada pinta força bé, per el Sabadell i per el Lleida encara que el lleida no ha fet una plantilla per pujar , però està donant uns resultats fenomenals, és el que té comptar amb gent del planter o gent formada a la provincia, tots els jugadors o gairebé tots, no son professionals, gairebé tots o estudien o tenen altres ocupacions, potser és on tindria que anar encaminat el futbol que no és d'èlit i potènciar als jugadors de la zona...