Revista digital EL SABALLUT

divendres, 24 de juliol del 2009

Homenatge als bombers


Quan un és petit i li pregunten què vol ser quan sigui gran, una de les professions que més es repeteix és la de bomber.
A l'hora de la veritat ni una centena part dels qui ho dèiem vam provar d'entrar al cos. Afortunadament però, sí que hi ha qui te els objectius ben clars en la seva vida i no és tan sols una criaturada més. Seran bombers.
.
Malauradament però aquest any hem de tornar a parlar de focs i encara més: ens hem de lamentar més per la mort de quatre d'aquests valents que arrisquen les seves vides per salvar la vida d'una altra persona o simplement per salvar els nostres boscos.
.
Des del meu bloc els adreço aquest petit homenatge cap a les seves figures, perquè aquests són els herois que menys valorats tenim.
.
Tanmateix m'agradaria que els polítics no en fessin demagògia barata, tot i que segur que n'acaben fent, de com s'ha portat o de com s'hauria d'haver portat tot el tema del foc de l'Horta de Sant Joan. Si la memòria d'aquests quatre herois val alguna cosa per ells, no els haurien de fer servir d'arma política.
.