Revista digital EL SABALLUT

dilluns, 9 de febrer del 2009

Trucant a les portes de la promoció d'ascens.


Diuen els entesos (no és que jo m'hi inclogui) que ara és el moment de la temporada en el que s'ha de demostrar a on pot estar un equip al tram final de lliga.

Si això és així, el C.E. Sabadell te aspiracions de fer la promoció d'ascens a Segona Divisió A.

Tot i començar la segona volta de manera dubitativa amb un empat amb regust agre a Eivissa i l'enèsim empat a la Nova Creu Alta, aquest davant el Badalona, s'ha de dir que el derbi davant el Terrassa pot haver marcat un abans i un després en aquest equip. Victòria amb remuntada al camp de l'etern rival (1-3), victòria també amb remuntada i diria que quasi èpica inclosa, davant el Gavà (5-2) i tercera victòria consecutiva, amb la tercera remuntada consecutiva, davant el València Mestalla (1-2), aquesta al minut 94.

Uns ingredients que fan que l'equip de Ramon Moya comenci a creure en les seves possibilitats i tanmateix que farà que no doni per perdut cap partit en tot el que resta de temporada.

Val a dir, a més, que tot mirant el calendari i veient els enfrontaments entre rivals directes, no és descabellat veure a l'equip arlequinat dins les quatre primeres places en dues o tres jornades.
Caldrà veure qui aguanta millor la pressió en aquest segon tram de lliga.