Revista digital EL SABALLUT

divendres, 5 de desembre del 2008

Com ens fan beure a galet...



Si hi ha una cosa que cada vegada queda més clara, per palesa, és que el món del futbol està completament corromput.
.
Podría dir (de fet ho dic al títol) que ens fan beure a galet, però la realitat és que nosaltres mateixos, els aficionats a aquest esport, ens deixem prendre el pèl... i la veritat és que me'n sé d'un -que veig cada dia al mirall- que cada dia està menys per aquestes alegries. En quan a pèl em refereixo, evidentment.
.
Si primer va sorgir la polèmica sobre l'ascens del Màlaga, perquè el Tenerife es va deixar guanyar i així la Real Societat es va quedar una temporada més a la Segona Divisió espanyola, ara ja tenim també el segon capítol d'aquest serial: s'acusa del mateix al Llevant, en aquest cas per deixar-se guanyar per l'Atlètic de Bilbao i així salvar dels descens als bascos. En aquest cas el damnificat de la temporada 2006/07 seria el Celta.
.
Com sabreu els que seguiu aquest bloc, m'agraden força les dites i en aquest cas s'hi pot aplicar aquella de "quan el riu sona, aigua porta".
.
Perquè això és quasi tant vell com el propi esport. No cal ser un gran detectiu per veure de lluny que el 12-1 del famós partit espanya-Malta feia pudor a socarrim: a la mitja part anaven 3-1 i en 45 minuts van fer 9 gols... només ens faltava la mofa del propi porter de la selecció maltesa fent anuncis de cervesa, presentant-lo com a un amic.
I com aquest, podríem fer-ne una inacabable llista. Una altra cosa és que hom vulgui, o no, creure's el que li estan mostrant.
.
Com diu una gran cançó de Queen: the show must go on!

2 comentaris:

Miguel Angel "almunia" ha dit...

Doncs si: "quan el riu sona, aigua porta".

Ara que podem esperar d'aquest país, si la Federació també està assabentada d'aquests xanxullos (o como s'escrigui xD). Aquest país no és seriòs i la ACA (Asociación de Chupópteros Apoltronados, lo que ve sent la RFEF)tampoc. Ojalá investiguessin com a Italia, no se'n salvaria ni un.

Manel Escribà ha dit...

Doncs espera que sembla que això no ha fet més que començar. Tercer capítol: Racing-Betis, de la mateixa jornada que l'Atlètic de Bilbao-Llevant.

Tindrà final aquest culebrot?