Revista digital EL SABALLUT

divendres, 19 de desembre del 2008

El Govern de ZP s'empara al franquisme


Doncs no ho puc dir més clar i català: la federació espanyola de rugby o el que és el mateix, a molta més alta escala, el govern espanyol, el de ZP, s'empara en el règim franquista per evitar l'entrada de la Federació Catalana de Rugby dins la Federació Internacional d'aquest esport. Torna a posar-se de moda aquella frase cèlebre: el que més s'assembla a un espanyol de dretes, és un espanyol d'esquerres. Val a dir que, per més in-ri, la Federació Catalana de Rugby en fou cofundadora de la Internacional quan l'espanyola encara ni existia. Cria corbs i et treuran els ulls.
.
Cada vegada tinc més clar i a les proves em remeto, que el govern socialista pot arribar a ser molt pitjor que el propi del PP. Possiblement hi haurà qui pensarà que ara m'he passat tres pobles, però senyores i senyors, com a mínim amb la dreta espanyola saps de què van, van de cara, que ens voldran fotre sempre que puguin. Com a mínim això ja ho sabem, en certa manera 'juguen net'. Amb l'esquerra espanyola el resultat és el mateix però, a sobre, intenten enganyar-nos, fer-nos veure que són guais i col·legues nostres. Res més lluny de la realitat.
.
Aquesta porta que ens han volgut tancar no és més que un altre pas per a tallar-nos les ales en tots els àmbits. Cal posar l'exemple del finançament?
.
I nosaltres (i quan dic 'nosaltres' em refereixo al meu partit, a E.R.C.), que mentrestant ens fan ballar a tots els catalans al so que des de Madrid volen fer sonar i ens titllen d'insolidaris, encara tenim (o millor dit: tenen) estómac com per donar-li la presidència de la Generalitat a la seva filial a Catalunya, a aquells que voten pressupostos sense pensar-s'ho dues vegades, encara que això deixi per impossible el finançament, no sigui cas que l'amo tregui el fuet. Perquè el més important sembla que és mantenir la seva poltrona. Perquè la cara d'enfadat del Montilla (ell diu que ho està) encara no sé quina és, potser perquè de fet sempre fa la mateixa.
.
Capítol a part mereixen els nacionalistes bascos. Quina solidaritat la seva amb els catalans! Cada dia més germans! ... han tornat a votar a favor dels pressupostos del PSOE, segurament a canvi d'algun altre pessic de pastís. Busquem-nos nous amics, que per tenir els que tenim, val més anar a la nostra.
.