Revista digital EL SABALLUT

dimecres, 4 de novembre del 2009

Els sona de res la paraula ‘dignitat’?



És públic i sabut que Convergència Democràtica de Catalunya va cobrar diners de la Fundació Trias Fargas. En altres paraules i per deixar-ho clar i català: Fèlix Millet va subvencionar CDC amb diners de l’Orfeó Català.
Queda clar doncs i no queda lloc a segones o terceres interpretacions, que els diners cobrats per CDC són diners robats.
Mala sort per partit presidit per Artur Mas però per lògica, per amor propi i per la pròpia catalanitat que els ronda per les venes, haurien de tornar aquests diners.
Malauradament sembla que el tòpic del català garrepa l’estan deixant aflorar: en Felip Puig creu que no han de tornar aquest diners perquè ells han actuat correctament.
Cinisme en estat pur.
Que ells hagin fet el que havien de fer no significa que els diners que han cobrat siguin ‘legals’. Són molt conscient que són diners robats i se sap amb total seguretat a qui li han estat robats.
Si de debò volen quedar com a persones íntegres, com poden simplement pensar si han o no de tornar aquests diners?
És més, han deixat caure que si des de l’Orfeó se’ls reclama els diners ‘estan disposats a parlar-ne, sempre i quan no quedin ells com a culpables’.
No són culpables d’haver robat res, és evident, però sí que ho són de, primer, no tornar els diners sabent d'on provenien i segon, de preocupar-se més de la seva imatge que de l’estafat.
.

3 comentaris:

Albert ha dit...

aqui comançaràn a caure un darrera del altre, ja no és salva ni la imatge del "gran " estadista pujol.......

Anònim ha dit...

Vinga que ho tornin, i la casa Mercedes que torni també els diners robats que van cobrar per el M600, i l'agència de viatges també que ho torni tot, i l'empresa de càtering de les bodes? tambè no els fa vergonya ha er cobrat diners robats? i la senyora de fer feines de cal Millet que es penedeixi de cobrar diners del palau i que els torni.
Ah, tots els que van cobrar 12.000.-€ per informes inútils què? No els hi demanes que ho tornin? I els diners que la F. Campalans ha tret de la Generalitat, no els farem tornar també? i els 8M€ que s'embutxacà el Bartolo, què fem? els demanem?
O només veus el que vols veure?

Manel Escribà ha dit...

Amic Albert, malauradament sembla que haurem de veure i viure un trist espectacle durant els propers mesos.

Benvolgut Joanoliu, m'agradaria pensar que un partit polític és quelcom més que una simple empresa. Perquè el que 'venen' és un model de país i creu-me que em sap greu veure com a CiU són incapaços de netejar la seva imatge. Si segueixes mínimament aquest bloc sabràs que no vaig contra una persona o un partit. Tothom sense excepció te coses per amagar i procuro escriure sobre l'actualitat perquè és la que mana.