Revista digital EL SABALLUT

divendres, 6 de novembre del 2009

S'ha de saber donar pas


Aquests dies estem veient com en Josep Lluís Carod-Rovira, ex-president d’ERC i actualment encara vicepresident de la Generalitat de Catalunya es dedica a ‘avisar’ que no pensa deixar la política tot i que no estarà a les properes llistes electorals per formar part a l’hemicicle del Parlament de Catalunya.
.
És la seva decisió o la seva voluntat, encertada o no, però deixa clar el que ja vaig comentar anteriorment: hi ha qui està institucionalitzat. No saben què poden fer fora d’aquest món de la política.
.
No vull dir que a partir d’ara ha d’oblidar totes les seves idees i dedicar-se en exclusivitat a la filologia que, pel què tinc entès, és el seu àmbit professional. Em refereixo a que hi ha altres maneres de col·laborar si vol continuar en tasques que ajudin a un desenvolupament que conclogui en la independència del país.
.
Per sort o per desgràcia, no tots els qui desitgem aquesta independència ens dediquem a la política, ja que a part d’aquest àmbit estrictament polític n’hi ha altres on l’ajuda és molt necessària, precisament l’ensenyament n’és un d’ells.
.
Perquè no volem un país independent però sense identitat pròpia, fa falta que també es mantinguin i conservin, entre d’altres coses, els costums, les tradicions i la llengua.
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt interessant tot el bloc! És el primer cop que hi passo i trobo força encertat el que s'hi diu. T'apunto a la meva llista!

Manel Escribà ha dit...

Benvolgut Albert,
moltes gràcies per les 'floretes'. He aprofitat per passejar pel teu bloc i també el trobo molt encertat. Moltes felicitats!
Per cert, des d'ara tu també disposes d'un seguidor més.